Școala Gimnazială „Omega” Târgu-Mureș

Modelăm. Inspirăm. Educăm. Transformăm copiii de azi, în liderii de mâine!

Ce spun părinții despre școala noastră

Școala Omega este a doua „casă” a copiilor noștri, este un mediu foarte familiar și prielnic dezvoltării acestora. Personalul este implicat, oferă o mare încredere părinților, dat fiind faptul că acești copii își petrec mai mult de jumătate din zi la școală.
Georgiana H.
Părinte
Pentru noi, ca părinți, contează deopotrivă dezvoltarea emoțională, educațională și practică a copilului nostru iar școala Omega împletește toate aceste componente importante în procesul educațional. Vă mulțumim pentru eforturile depuse pentru realizarea acestor obiective!
Liana R.
Părinte
Felicitări întregului colectiv didactic și tuturor celor implicați în îngrijirea copiilor, atât la școală, cât și la grădinița din cadrul Școlii Primare „Omega” Nazna! Faceți o treaba minunata zi de zi ! Pe lângă mediul extrem de cald și prietenos, eu sunt foarte încântată de principiile de viață sănătoase cu care copiii intră în contact prin activitățile desfășurate, de empatia și răbdarea pe care o primesc de la adulții care se ocupă de educarea lor. Recomand Școala Primară „Omega” Nazna tuturor părinților care își doresc pentru copiii lor un mediu prietenos, o școală utilată la standarde înalte, educatori/ profesori/ învățători dedicați, empatici și dispuși să ofere tot ce este mai bun pentru educarea acestor copii, punând un accent deosebit pe cultivarea principiilor de viață sănătoase, atât de necesare societății în care trăim.
Larisa I.
Părinte
În Școala Gimnazială „Omega”, relațiile cu colegii/profesorii ale fiului nostru sunt prietenoase și colaborative, creând un mediu de învățare armonios. Din povestirile tată-fiu am descoperit că elevii se simt motivați să participe și să împărtășească idei. În ceea ce privește învățarea, subiectele preferate sunt predate într-un mod captivant și interactiv, stimulând pasiunea pentru învățare. Majoritatea cadrelor didactice oferă un suport constant, fiind accesibile pentru a răspunde la întrebări și a îndruma elevii în dezvoltarea lor academică și personală. Suntem privilegiați că fiul nostru incheie cu succes ciclul gimnazial. Recomandăm și altor părinți să ia în considerare alegerea Școlii Gimnaziale „Omega” Tg. Mureș pentru copiii lor.


Daniel H.
Părinte
Apreciez mult căldura dar și disciplina cu care sunt tratați copiii. Fetița noastra a renunțat la dependența de suzetă la somn din prima zi și, în scurt timp, a adoptat multe obiceiuri bune. Grădinița „Omega” se alinează cu valorile noastre, este un mediu educațional cald și e partenerul nostru potrivit în educația copilului nostru.
Diana C.
Părinte
Suntem foarte mulțumiti de Școala „Omega”. După experiențe neplăcute în alte școli, în sfârșit băiatul meu vine de la școală vesel și plin de optimism iar eu sunt liniștită pentru că pregătirea academică este la un nivel înalt. Cred că am făcut cea mai bună alegere! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri!
Anca T.
Părinte
Ne place grădinița Omega. Toată stima și aprecierea noastra pentru cadrele didactice! Ce fac pentru copii noștrii este ceva excepțional și de nedescris.Totul fac din inima, din suflet, pentru suflete. Multumim !
Renata G.
Părinte
Suntem mulțumiți de cunoștințele pe care le acumulează fetița noastră.


Anamaria R.
Părinte
Sunt un părinte extrem de mulțumit de alegerea Școlii Primare „Omega” Nazna. Am luat decizia de a o înscrie pe fiica noastra la Gradinița, în grupa mare, iar din toamna în mod categoric va rămâne la școala în același colectiv absolut minunat. Suntem extrem de încântați, atât noi, părinții, cât și fiica noastra, de mediul educațional: copiii sunt întâmpinați cu un zâmbet la prima ora, iar de-a lungul zilei, sunt tratati cu calm, căldura și iubire. Copilul nostru merge dimineața, la grădiniță, fericit și iese la fel! Am făcut cea mai bună alegere pentru fiica noastră, sunt convinsă de asta!
Larisa I.
Părinte
Cu toată sinceritatea și bucuria spun că această școală mi-a redat încrederea și speranța într-un viitor promițător pentru copiii noștri care trăiesc această viață „nouă”, modernă (dificilă!) și plină de imprevizibil ! Pentru un bun început , orice copil are nevoie de susținere, echilibru, atenție și dragoste. Toate acestea le-am găsit aici, la Școala Gimnazială „Omega”, unde am avut inspirația să ne înscriem fiica și unde am găsit bunăvoința să fie primită. Încă din primele zile ne-am simțit ca într-o familie și, după 10 ani, avem aceleași sentimente de apartenență și de liniște, de protecție și respect. Mulțumiri din suflet conducerii, profesorilor, personalului! Am găsit mereu înțelegere, ajutor și un zâmbet prietenos iar toate acestea ne vor lipsi, oriunde vom ajunge! Vă iubim cu tot sufletul !
Adriana O.
Părinte
Un mediu minunat cu oameni minunați!
Beata Helga F. S.
Părinte

Motive pentru care elevii își iubesc școala

Iubesc Școala OMEGA pentru că sunt mulți oameni buni și primitori. Mă înțeleg bine cu colegii mei. Îmi place și pentru că angajații sunt foarte buni!
Iulia
clasa a V-a
Eu iubesc Școala OMEGA, pentru că este o școală creștină și totodată are multe activități și competiții. Organizează evenimente în folosul comunității și are profesori care predau foarte bine.
Ana-Carina
clasa a II-a
Mulțumesc profesorilor că au răbdare să ne învețe multe lucruri noi.
Richard
clasa Pregătitoare
Îmi place Școala OMEGA deoarece este foarte bine întreținută.
Iulia
clasa a V-a
Eu iubesc Școala Gimnazială ”OMEGA”, deoarece are profesori foarte buni. Fiind o școală privată, băile și sălile de clasa sunt curate.
Rareș
clasa a V-a
Iubesc Școala OMEGA pentru că aici în fiecare zi sunt fericită și am mulți prieteni aici.

Ruth
clasa a III-a
Eu iubesc Școala OMEGA, deoarece: ne învață lucruri noi, ne îmbogățește vocabularul, ne învață să scriem, ne învață să socotim, să citim și să avem răbdare unii cu alții.
Hannah
clasa a II-a
Îmi place Școala OMEGA deoarece este frumoasă. Profesorii sunt răbdători și prietenoși, iar copii sunt buni unii cu ceilalți.

Mark
clasa Pregătitoare
Eu iubesc Școala OMEGA deoarece profesorii și colegii mei sunt foarte drăguți.

Amalia
clasa I
Mie îmi place Școala OMEGA deoarece profesorii sunt foarte drăguți și pentru că aici mi-am făcut prieteni buni.
George
clasa a V-a
Eu iubesc această școala deoarece: este o școală frumoasă, sunt cei mai minunați profesori, colegii sunt buni cu tine și pauzele sunt lungi.
Victoria
clasa Ia II-a
Îmi place această școală deoarece toți sunt foarte primitori și ne învață multe lucruri bune și frumoase.

Alexandra
clasa I
Mie îmi place la școala asta că am prieteni drăguți, doamna învățătoare este respectuoasă, am o clasă frumoasă, profesorii sunt drăguți. Iubesc școala asta!
Oli
clasa Ia II-a
Eu iubesc școala aceasta pentru că putem să învățăm multe lucruri!

Timotei
clasa a II-a
Îmi place Școala OMEGA pentru că mă ocrotește și mă acceptă așa cum sunt.
Ema
clasa a V-a
Mie îmi place la această școală pentru că am o învățătoare foarte bună!
Valentin
clasa a II-a
Mie îmi place Școala OMEGA pentru că m-a îngrijit și m-a învățat multe lucruri de când eram mică.
Ema
clasa a V-a
Scroll to Top