Școala Gimnazială „Omega” Târgu Mureș

Modelăm. Inspirăm. Educăm. Transformăm copiii de azi, în liderii de mâine!

Donează

Dacă doriți să contribuiți financiar la dezvoltarea proiectelor educaționale pe care instituția noastră de învățământ le are, puteți folosi una din următoarele modalități:

 • Completarea Declarației 230 în favoarea Școlii Gimnaziale „Omega”, prin care direcționați 3,5% din impozitul pe salariu deja plătit ca angajat cu contract de muncă. Declarația 230 o puteți completa și trimite automat, prin accesarea paginii https://formular230.ro/scoala-gimnaziala-omega . 
 • Completarea în Declarația unică 212 , de către persoanele fizice care desfășoară activități independente, liberale, profesioniști din diverse domenii, a datelor Școlii noastre la capitolul în care puteți direcționa 3,5% din impozit.
 • Completarea unui Contract de sponsorizare pentru Școlii Gimnaziale „Omega”. Contractul este atașat mai jos. La obiectul contractului specificați destinația banilor. Sumele oferite ca sponsorizare vor fi operate în contabilitate din impozitul datorat statului, conform legilor căruia se supune contractul.
 • Datele Școlii Gimnaziale „Omega” sunt:

  ȘCOALA GIMNAZIALĂ „OMEGA”

  CIF: 33514628

  IBAN RO42BTRLRONCRT0268514301

  Puteți adresa întrebările dvs. la :

  • telefonic, la numărul +40(0)265-255.39
Scroll to Top