Școala Gimnazială „Omega” Târgu-Mureș

Modelăm. Inspirăm. Educăm. Transformăm copiii de azi, în liderii de mâine!

Masă - MIC DEJUN/PRÂNZ

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de masă pregătite cu grijă și pasiune de bucătăria noastră proprie. Credem că un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată joacă un rol crucial în dezvoltarea copiilor noștri. Astfel, suntem unici pentru că:

  • Oferim un meniu diversificat care să satisfacă toate preferințele și nevoile dietetice ale copiilor. De la opțiuni tradiționale la preparate inovatoare, meniul nostru se adaptează pentru a satisface gusturile fiecărui copil.
  • Pregătim mesele cu ingrediente proaspete și sănătoase. Colaborăm cu furnizori de încredere pentru a ne asigura că fiecare masă este echilibrată, nutritivă și delicioasă.
  • Avem bucătărie proprie, unde echipa noastră pregătește cu atenție fiecare masă. Aceasta ne oferă controlul asupra calității și prospețimii preparatelor oferite.
  • Suntem preocupați de educarea copiilor în ceea ce privește importanța nutriției. Organizăm programe educaționale unde copiii învață despre alegerile alimentare sănătoase și beneficiile unei diete echilibrate.

Ne străduim să oferim nu doar mâncare gustoasă, ci și o experiență culinară memorabilă pentru copiii noștri.

Scroll to Top