Școala Gimnazială „Omega” Târgu Mureș

Modelăm. Inspirăm. Educăm. Transformăm copiii de azi, în liderii de mâine!

Programul
„Școala după școală”

OBIECTIVELE PROGRAMULUI SUNT:

•  Sprijin Academic

Programul nostru își propune să ofere sprijin academic pentru elevii care au nevoie de ajutor suplimentar în anumite materii. Prin sesiuni de învățare ghidate și asistență personalizată, ne străduim să întărim fundația educațională a fiecărui elev.

  • Dezvoltare Personală

În plus față de aspectul academic, ne preocupă și dezvoltarea personală a elevilor noștri. Prin activități extracurriculare și ateliere specifice, îi încurajăm pe elevi să-și descopere pasiunile, să-și dezvolte abilitățile sociale și să-și construiască încrederea în sine.

  • Promovarea Creativității și Inovării

Programul „Școala după Școală” oferă copiilor un mediu propice pentru a-și explora creativitatea și pentru a-și dezvolta spiritul inovator. Prin proiecte creative, activități artistice și experimente hands-on, dorim să stimulăm imaginația și gândirea critică a elevilor noștri.

  • Promovarea Responsabilității și a Valorilor

În cadrul programului nostru, promovăm valori precum responsabilitatea, respectul și colaborarea. Prin proiecte de voluntariat și activități de echipă, îi învățăm pe elevi să devină cetățeni responsabili și implicați în comunitatea lor.

COMPONENTELE PROGRAMULUI SUNT:

  • Programul „Școala după școală” – AFTER-SCHOOL.

Organizate pe grupe de vârstă, în cadrul întâlnirilor after-school elevii primesc asistență suplimentară la efectuarea temelor din partea unor cadre didactice calificate, în grup sau individual.

  • Programul „Școala după școală” – CLUBURI.

Organizăm săptămânal ateliere creative, precum arte, teatru, știință și tehnologie, sport și dezvoltare personală, pentru a stârni interesul și curiozitatea elevilor noștri. Cluburile variază de la an la an, se organizează la cerere, pe baza opțiunilor individuale ale părinților iar fiecare activitate este predată de un profesor calificat în domeniul respectiv.

Suntem convinși că acest program va aduce o contribuție semnificativă la parcursul educațional și personal al fiecărui elev, oferindu-le instrumentele necesare pentru a deveni lideri inovatori în societatea de mâine.

Scroll to Top