Școala Gimnazială „Omega” Târgu-Mureș

Modelăm. Inspirăm. Educăm. Transformăm copiii de azi, în liderii de mâine!

Salina

Salina este spațiul școlii dedicat sănătății și bunăstării! Acest proiect inovator are la bază dorința noastră de a oferi elevilor un mediu propice pentru dezvoltarea armonioasă a corpului și a minții.

Salina interioară reprezintă un loc special, gândit să ofere multiple beneficii, printre care se numără:

1. PURIFICAREA AERULUI

Salina noastră interioară utilizează tehnologia modernă de ionizare pentru a purifica aerul din încăpere. Acest aspect este deosebit de important într-un mediu școlar, contribuind la reducerea particulelor poluante și la creșterea calității aerului, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra sănătății respiratorii a elevilor noștri.

2. EFECTE POZITIVE ASUPRA SĂNĂTĂȚII RESPIRATORII

Inhalarea aerosolilor salini poate aduce numeroase beneficii sistemului respirator. Elevii noștri vor experimenta o îmbunătățire a funcției pulmonare, o reducere a congestiei nazale și a alergiilor, contribuind la o respirație mai ușoară și la starea generală de bine.

3. REDUCEREA STRESULUI ȘI A ANXIETĂȚII

Salina noastră oferă un mediu liniștit și relaxant, ideal pentru gestionarea stresului și a anxietății. Sesiunile regulate în acest spațiu special contribuie la echilibrarea emoțională și la îmbunătățirea stării de spirit a elevilor noștri.

4. SPRIJIN PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Inhalarea sărată poate avea un impact pozitiv asupra sistemului imunitar. Elevii noștri vor beneficia de un sistem imunitar mai puternic, ceea ce poate contribui la reducerea riscului de îmbolnăviri și la menținerea unei stări de sănătate optimale.

5. SPAȚIU EDUCAȚIONAL INOVATOR

Salina interioară nu este doar un loc de relaxare, ci și un spațiu educațional inovator. Aici, elevii noștri vor putea participa la sesiuni de educație privind beneficiile sării pentru sănătate și vor avea ocazia de a înțelege mai bine cum pot integra aceste practici în stilul lor de viață.

Suntem mândri să aducem această inovație în cadrul școlii noastre și suntem convinși că Salina Interioară va deveni un loc iubit de către elevii noștri. Vă încurajăm să încercați și voi beneficiile oferite de această oază de sănătate și să împărtășiți cu noi experiențele voastre.

Scroll to Top